U wilt een huis kopen?

Ik heb oprechte interesse in al uw woonwensen. En in uw toekomstplannen. Het is een mooie zoektocht naar een droomwoning en ik help u daar graag bij, net als mijn medewerkers trouwens! Met onze vakkennis zorgen wij ervoor dat we problemen voorkomen op het gebied van erfpacht, fundering en bijvoorbeeld de bouwkundige staat. Maar dat is nog niet alles: wij hebben ook nog eens het grootste aanbod in de regio! 

We hebben maar liefst zes zelfstandige makelaarskantoren in de regio. Dat is uniek. Wij profiteren van elkaars expertise, elkaars aanbod en natuurlijk van de onderlinge collegialiteit.

Wilt u een volledig overzicht van het aanbod, kijk dan eens op onze gezamelijke website. Mocht uw droomhuis daar niet bij zitten, dan help ik u graag bij uw zoektocht. Ons aanbod wisselt iedere dag en ik weet precies wat er speelt in de markt. In een persoonlijk gesprek waarin we uw woonwensen centraal stellen, krijgen we vaak veel helder. Ik weet dan precies wat u zoekt en kan u goed helpen. Misschien zie ik u binnenkort?

"Ik zou deze makelaar aanraden bij mijn vrienden en kennissen. Nico heeft uitstekend werk voor ons verricht."


(aldus mevrouw Baaijens)Doe mij een persoonlijk gesprek!