Taxaties

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken, het laten taxeren van onroerend goed. Wanneer je een hypotheek afsluit of oversluit bijvoorbeeld. Of als een van je kinderen je woning wil kopen, of als een bedrijfsovername of fusie voor de deur staat.
 

Objectief en helder taxatierapport


In dergelijke situaties zal gevraagd worden om een taxatierapport te overleggen. Op bepaalde momenten hebben partijen een onafhankelijk waardeoordeel nodig. Dit waardeoordeel moet objectief en deskundig uitgevoerd worden.
Bij Hofstede Makelaardij o.g. kun je rekenen op een uitgebreid taxatierapport, gebaseerd op regionale marktkennis, zorgvuldigheid en jarenlange ervaring

Wanneer onze taxateur bij je langs komt kijkt hij of zij eerst naar je woning zelf: de staat van onderhoud, inhoud, woonoppervlakte, de constructie, de kwaliteit van de gebruikte materialen en de mate van isolatie. Hij of zij onderzoekt ook de mogelijke rechten en plichten die op de grond rusten, wat de bestemming is van de grond, wat het energielabel is, of er vervuiling is en hoe ligging, omgeving en overige omstandigheden de waarde van je woning beïnvloeden. Denk hierbij aan prijsontwikkelingen in de markt of (toekomstige) bestemmingsplannen.

Je ontvangt tenslotte een uitgebreid taxatierapport dat we, indien nodig, graag aan je toelichten.

 

Vakkundig en gecertificeerd taxateur

Met onze taxateur haal je een gecertificeerd taxateur in huis die van elk object de waarde berekend en die beschikt over een jarenlange praktijkervaring. Wanneer je snel en vakkundig een taxatierapport van je onroerend goed wil laten opstellen, dat bovendien wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen en de fiscus, dan zijn wij graag jouw persoonlijke taxateur! Wij zijn aangesloten bij NWWI, RapportNetPro, TaxateursUnie en andere erkende validatie-instituten.

 

Voordelen

OBJECTIEF:    omdat wij niet bij de transactie betrokken zijn en omdat wij de lokale markt als geen ander kennen!


SNEL:   het taxatierapport is doorgaans binnen 3 werkdagen na opname gereed, zonder dat je daarvoor extra hoeft te betalen!


VASTE PRIJS:    één taxatie, één kwaliteit, tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs. Geen toeslagen achteraf, geen addertjes onder het gras! 


BIJZONDER VEEL AANDACHT VOOR DUURZAAMHEID:    omdat wij het milieu een heel belangrijk aspect vinden letten wij bij de taxatie extra op maatregelen die genomen kunnen worden in het kader van duurzaamheid. Fijn voor jou én fijn voor de toekomst!


GESPECIALISEERD IN COMPLEXE TAXATIES: waar veel taxateurs alleen de 'standaard' woningen willen taxeren, zijn wij juist gespecialiseerd in ook complexere situaties. Voor ons is geen uitdaging te groot! 
 

 

Waar?

Onderstaand kun je zien waar wij voor jou mogen taxeren. Dit betreft een straal van 20 km. rondom onze vestigingsplaats.

Is het binnen het toegestane werkgebied? Mooi! En nu?


Taxatie aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een taxatie laten uitvoeren? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen vervolgens contact met je op voor meer informatie of een afspraak.Taxatierapport aanvragen