Klantwaardering

"Makelaar Nico van Vliet is een prettige makelaar die een goed en gedegen verkoopadvies en begeleiding heeft gegeven." Lees meer..
9

De heer Baijense

"Prima contact met dhr van Vliet , tevens netjes geholpen met de verkoop en verloop van zaken mbt de woning." Lees meer..
10

De heer Exalto

"Zeer prettig contact en super goed advies.Het huis was snel verkocht en alles verliep netjes in een prettige sfeer." Lees meer..
8,8

De heer Kraaij

"Correct en zakelijk vriendelijke behandeling goede voorlichting kortom ik ben tevreden " Lees meer..
10

De heer Van der Beek

Super hoe Hofstede makelaardij ons heeft geholpen met de verkoop van ons appartement. Goede service en goede begeleiding. Bedankt! Lees meer..
9,0

Mevrouw Van Dijk

Een zeer prettige persoonlijkheid , goede begeleiding En ook altijd bereikbaar, luistert goed en heeft Goede kennis van de markt , wij hebben met Nico van Vliet een zeer prettige... Lees meer..
8,8

De heer Van Engelenburg

Hoewel de woning vrij vlot verkocht is, heeft Hofstede Makelaardij -met name Nico van Vliet- ook contact gehouden als er geen beweging was. Het 'netwerk' werd aangeboord en alleen dat... Lees meer..
10

Mevrouw Dobbelsteijn

wij zijn super tevreden over hofstede goede service en super contact gewoon alles goed geregeld en echt als mens behandeld een aanrader Lees meer..
10

Mevrouw Dammers

Een goede betrouwbare Makelaar,waar je op kunt bouwen en vertrouwen Waar je met al je vragen terecht kan,iedereen aan te bevelen als Makelaar. Lees meer..
9,3

Mevrouw Halvemaan

Het verkooptraject kende verschillende onverwacht vertragende factoren waar de makelaar zeer deskundig en betrokken mee omging. Er werd direct, adequaat en als het nodig was ook... Lees meer..
8,8

De heer Van Andel

Vanaf de start van de bemiddeling, als door het hele traject heen, zeer goede ervaring, altijd bereikbaar en reageren binnen de kortst mogelijke tijd, inspelen op situaties die zich... Lees meer..
9,3

De heer Van Helden

Goede contacten en adviezen. Een makelaar die een eigen koers heeft en deze op een open wijze met de klant deelt en daaruit de klant adviseert. Lees meer..
8,0

De heer De Bruin

De makelaar heeft actief en adequaat gehandeld in de laatste fase van onderhandeling in de verkoop van het onderhavige project; alle eer aan de makelaar. Lees meer..
8,5

De heer Bouman

Het contact met Nico van Vliet verloopt altijd heel prettig. Hij zegt precies hoe het ervoor staat. Weet waar hij over praat. Lees meer..
9,3

Mevrouw Hakkert

Aangezien ons huis 7 jaar te koop heeft gestaan, is dit voor ons echter nooit een punt geweest om een andere makelaar in de arm te nemen. Er werden andere foto's gemaakt , de... Lees meer..
8,5

Familie Van Giessen

Correct in het afhandelen en reageren op vragen ook als alles geregeld is blijft de correctheid en interesse. Lees meer..
8,3

De heer Van de Wiel

Prettig samengewerkt met Hofstede makelaars, alles correct verzorgd en afgehandeld en de woning binnen redelijk korte tijd verkocht. Deze makelaar ( Nico van Vliet) is voor een ieder... Lees meer..
8,8

De heer De Gooijer

"Ik zou deze makelaar zeer waarschijnlijk aanbevelen bij vrienden of familie. Nico van Vliet heeft ons op een prettige en deskundige wijze begeleid bij de verkoop van ons huis.... Lees meer..
8,3

De heer Van Gammeren

"Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Nico heeft uitstekend werk voor ons verricht! Hij is zeer flexibel en altijd bereikbaar voor vragen. Hij denkt met... Lees meer..
9,5

Mevrouw Baaijens

"Ik zou deze makelaar zeer waarschijnlijk aanbevelen bij vrienden of familie. Het contact met de makelaar verliep goed, even was er een strubbeling, wij hadden het gevoel dat de... Lees meer..
7,8

Mevrouw De Geus

"Het was een zeer geslaagde verkoop. geen rompslomp en de zaken waren goed geregeld. Belangrijkste aspect was dat de afspraken die gemaakt waren ook zeer zorgvuldig gedaan en... Lees meer..
8,3

De heer Roza

"Zeer tevreden, van te voren geen ervaring met makelaars. Wel goede berichten over Hofstede, deze blijken bevestigd." Lees meer..
8,3

De heer Bouman

"Nico v Vliet, een nette makelaar met kennis van de lokale markt. Wij zijn een tevreden klant en zullen Hofstede zeker aan u aanbevelen." Lees meer..
8,8

De heer Duijzer

"Advies en verkoopbegeleiding waren goed en een erg prettige en vriendelijke communicatie met Nico en zijn medewerksters." Lees meer..
8,0

De heer Van Heusden

"De verkoop van ons huis is door Hofstede Makelaardij professioneel en zeer correct begeleid. We werden zowel tijdens de bezichtigingen als tijdens de onderhandelingen goed op de... Lees meer..
8,5

De heer Hak

"Mijn makelaar heeft alles perfect geregeld en daarom kan ik hem aanbevelen bij al mijn vrienden en kennissen." Lees meer..
7,8

De heer Sonneveld

"Nico heeft ons perfect geholpen. Tijdens het gehele verkooptraject heeft hij ons erg goed op de hoogte gehouden en altijd correct geinformeerd. Ook tijdens de onderhandelingen bleef... Lees meer..
10

Mevrouw De Kock

"Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Zeer actief, zowel in benadering van en communicatie met eventuele kopers als in de communicatie en... Lees meer..
10

De heer Kleinloog

"Ik zou deze makelaar zeer waarschijnlijk aanbevelen bij vrienden of familie. Een moeilijk te verkopen huis in het segment. Hofstede Makelaardij heeft het toch voor elkaar... Lees meer..
8,0

De heer Van Ballegooijen

"Fijn contact en reactie op vragen of opmerkingen.Wij zijn zeker tevreden over Hofstede makelaardij. Wij kunnen Hofstede makelaardij zeker aanbevelen." Lees meer..
7,8

De heer Van Wijk

"Nico van Vliet was pro-actief en stond altijd voor ons klaar. Op vragen antwoordde hij zeer snel en hij was ook bereid in het weekend 's avonds afspraken te maken. Wij zijn zeer... Lees meer..
8,3

Mevrouw Scheek

"Nico heeft kennis van zaken en denkt mee voor oplossingen. We worden ook prima op de hoogte gehouden over de stand van zaken." Lees meer..
8

Mevrouw Bambacht

"Het contact met de makelaar liep goed, bij de 'open huizendag' kwam hij altijd even kijken en na afloop gaf hij een terugkoppeling. Hij zou na een bezichtiging meer terug kunnen... Lees meer..
8,0

De heer Van Renswoude

"Makelaar communiceert pro-actief en helder. Heeft prima kennis van de markt. De bepaling van de vraagprijs in samenspraak was transparant. Prijsvorming van de dienstverlening is... Lees meer..
8,0

De heer Duijster

"Zeer vriendelijke en professionele aanpak van zaken, ik heb zelf eigenlijk niets hoeven regelen of doen. Hofstede Makelaardij is voor mij een zeer goede makelaar en ik kan hem bij... Lees meer..
8,5

De heer De Windt

"Zeer deskundig ,vriendelijk en hele goede begeleiding tijdens het gehele traject bedankt Nico en team hofstede" Lees meer..
9,8

De heer Broer

"Het contact met de makelaar was uitstekend kreeg alle medewerking van hun en zeker als er bezichtingen waren dat is allemaal uitstekend afgehandeld en ze hadden veel kennis van zaken" Lees meer..
9,3

De heer Bouman

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Vanaf de eerste keer dat de makelaar bij ons in huis was hadden wij er al een goed gevoel over, op alle vragen die we... Lees meer..
10

Mevrouw Van Stigt