Waarom zou je ons als makelaar kiezen?

Dat laat ik het liefst door onze klanten vertellen! Leest u zelf maar hoe wij door onze klanten worden gewaardeerd, zelfs met het gemiddelde cijfer 8,6! Daar moeten we keihard voor werken en dat lukt alleen als je werkt met echte passie. En dat doen we!

Samen met mijn medewerkers sta ik altijd klaar om onze klanten te helpen. We doen niets liever dan ervoor zorgen dat onze huizen bovengemiddeld veel bekeken worden op Funda en Facebook. We gaan actief op zoek naar een koper als die niet vanzelf komt en maken hiervoor gebruik van onze jarenlange kennis en kunde. Ons grote netwerk en onze zes collega-kantoren helpen hier natuurlijk ook een handje bij.

Als aan- en verkoopmakelaar sta ik mijn mannetje. Ik heb immers meer dan 25 jaar ervaring in huis. Nou, dan weet je wel hoe je een huis door tactisch en scherp te onderhandelen voor een aantrekkelijke prijs kunt aankopen of voor de allerbeste prijs kunt verkopen. Door heel duidelijk en vooral ook heel eerlijk te zijn naar mijn klanten kan ik successen boeken.

Als u belt, wordt u vlot en deskundig geholpen. Als u mailt, snel en correct geantwoord. Samen met onze medewerkers zijn wij heel ervaren in het houden van korte lijntjes. 

Kortom: zoekt u een makelaar die ...

- er helemaal voor gaat?
- ervoor zorgt dat uw huis maximaal gezien wordt op Funda en social media?
- u regelmatig op de hoogte houdt over de stand van zaken?
- een groot aantal huizen in verkoop heeft, maar óók voldoende tijd en aandacht geeft?
- constant op zoek is naar de match tussen uw huis en de woonwens van een koper?
- reële vraagprijzen adviseert zodat er daadwerkelijk koopinteresse te verwachten is?

Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis woonadvies! Wij kunnen u dan haarfijn uitleggen hoe onze aanpak is.