den Oudert 16

WIJK EN AALBURG

€475.000 k.k.

Omschrijving

"Vrijheid en privacy" is dat waar u naar op zoek bent? Kom verder en laat u verassen wat dit aanbod u allemaal te bieden heeft! Gelegen aan de rand van het dorp, met achter een mooi vrij uitzicht over het weiland op een riant perceel van 3750 m2.

Het middelgrote woonhuis is in 1963 gebouwd en is normaal onderhouden, alhoewel "de tijd" qua afwerking en voorzieningen heeft stilgestaan. Een gezin met kinderen kan hier prima 'uit de voeten'. Alle voorzieningen zijn op de begane grond aanwezig en er zijn in totaal drie slaapkamers.

De vrijstaande gemetselde schuur (91 m²) biedt perspectief voor menig hobbyist, doe-het-zelver of ondernemer (zakelijk gebruik is hier toegestaan). Bijzonder is hierbij dat ca. 1500 m2 grond een "gemengde" bestemming heeft, waarbij er sprake is van een groot bouwblok (er mag een veel grotere bedrijfsruimte gebouwd worden). Het erf biedt plaats aan meerdere auto's.

Achter de woning ligt een sobere tuin met daarachter een perceel weiland, geschikt voor het houden van kleinvee of pony's of voor het telen van uw eigen groeten en fruit.

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 1963
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 96 m²
Perceeloppervlakte: 3750 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 2
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Energieklasse: G
Energie einddatum: 2031-05-11
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin: achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin: 3335
Achterom: nee
Kwaliteit tuin: normaal
Schuur/berging: vrijstaand steen
Voorzieningen:
Garage: GEEN GARAGE
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: redelijk
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800