Wielstraat 55

VEEN

€540.000 v.o.n.

Omschrijving

UIMTE & GROEN

Dit nieuwbouwproject omvat 4 landelijke twee-onder-één kapwoningen. Deze stijlvolle woningen kenmerken zich door hun bovengemiddeld grote oppervlakte en het heerlijke vrije uitzicht.

Er is reeds gestart met de verkoop van Nieuwbouwproject 'Wielstraat'. De Wielstraat is gesitueerd tussen de Tuinstraat en de Maasdijk. De Wielstraat is een mooi aangelegde straat met lintbebouwing en ligt even buiten de kom van het dorp. Vandaar het landelijk karakter wat de Wielstraat typeert, lekker ruim van opzet met veel groen. Op een ruim perceel akkerland, aan de zuidzijde van de weg, worden 4 twee-onder-één kapwoningen en één vrijstaand landhuis gerealiseerd. De woningen zijn voorzien van een eigen berging en oprit.

Lekker ruim van opzet met veel groen eromheen. De woningen hebben een inhoud van ca. 595 m³.

Wonen in het dorpje Veen
Veen is gelegen in de gemeente Altena wat onderdeel van de provincie Noord-Brabant is. Het dorp kent een goed voorzieningsniveau op het gebied van winkels, met onder meer een grote supermarkt met ambachtelijke bakker en lunchroom, een keurslager, een juwelierswinkel, een boekhandel en een gezellig cafetaria. Ook op recreatief- en sportief gebied valt er het een en ander te beleven. Voetbalvereniging Achilles beschikt over een heus stadion met buitenvelden, waar ook scholen vanuit de omgeving gebruik van maken. Het dorp heeft een eigen basisschool en voor voortgezet onderwijs gaan veel kinderen naar het Willem van Oranje college in het naburige dorp Wijk en Aalburg. Er zijn uitstekende mogelijkheden voor watersportliefhebbers aan de Afgedamde Maas zoals een jachthaven. Verder kunt u hier heerlijk fietsen over dijken en door de polders. Sfeervolle steden zoals Den Bosch en Breda zijn niet ver weg. De twee vestingstadjes Woudrichem en Heusden zijn ook zeer aantrekkelijk en vanuit Veen per fiets te bereiken.

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 2020
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 168 m²
Perceeloppervlakte: 1033 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 3
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Energieklasse: A
Energie einddatum: 2022-02-11
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin:
Schuur/berging: vrijstaand hout
Voorzieningen:
Garage: GEEN GARAGE
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: uitstekend
Onderhoud buiten: uitstekend
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800