Veense Put 210

VEEN

€280.000 k.k.

Omschrijving

"Ontdek je plekje"

Heerlijk wegdromen in je luie stoel aan het water terwijl het kwik 30+ aanwijst, je boot afgemeerd aan je eigen vaarsteiger, een frisse duik, watervogels om je heen, lekker vissen. Is dit fictie of werkelijkheid?.

Deze recreatiewoning ligt op een prachtig ruim perceel eigen grond van 505 m2 aan het water van de Afgedamde Maas in recreatiepark "De Veense Put". Een woning van 65 m2, in 2006 nieuw gebouwd en van alle modern comfort voorzien. Keurig onderhouden ook en optimaal geïsoleerd zodat je hier ook 's winters comfortabel kunt verblijven.

Via de entree kom je in de woonkamer/keukencombinatie en kijk je uit over de rivier. Er is een badkamer met douche, wastafel en toilet en er zijn 2 slaapkamers. Aan achterzijde grenst een buitenterras aan de woning. Via een trapje bereikt u het gazon met aansluitend de waterkant. Via een loopbrug bereikt u de botensteiger, verankert aan 2 meerpalen.

De Afgedamde Maas is bekend om z'n uitstekende zwem-, vis- en vaarwater.

Uw auto kunt u op eigen oprit parkeren en in een parkeervak langs de toegangsweg (voor vergunninghouders). Buiten de toegangspoort tot het park ligt een groot parkeerterrein voor gasten.

Bij binnenkomst in het dorp Veen vind u een overdekt winkelcentrum met daarin een Jumbo, bakkerij, drogisterij, bloemen boetiek en een lunchroom. Waalwijk, Gorinchem, Zaltbommel of Den Bosch zijn binnen 20 autominuten bereikbaar.


BIJZONDERHEDEN:
• het handelt hier om een perceel met een recreatieve bestemming, d.w.z. dat permanente bewoning formeel niet is toegestaan.
• iedere verkooptransactie geschied onder voorbehoud van toestemming van het bestuur van de Vereniging de Veense Put (VVE).
• iedere eigenaar is verplicht lid van de VVE en er is een huishoudelijk reglement van toepassing.
• het perceel is aangesloten op riolering, water-, electriciteits- en propaangasleiding. Er ligt geen telefoonaansluiting en geen CAI-aansluiting.
• afmeren van woonschepen en schepen met een lengte van meer dan 20 m1 is niet toegestaan.
• de woning wordt geleverd met inbegrip van de huisraad muv schilderijen, foto's en linnengoed.
• boven de tweede slaapkamer is een vliering gesitueerd.

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 2007
Soort woning: Bungalow
Woonoppervlakte: 64 m²
Perceeloppervlakte: 505 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 1
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Energieklasse: A
Energie einddatum: 2030-12-10
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin: achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin: 330
Achterom: nee
Kwaliteit tuin: verzorgd
Schuur/berging:
Voorzieningen:
Garage: GEEN GARAGE
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800