Open Huizen Dag, zaterdag 4 april 2018 van 11.00 uur tot 15.00 uur

Die zaterdag is de volgende Open Huizen Dag!

Wil je meer van deze woningen zien, kijk dan eens bij ons aanbod op de website. Daar vind je deze én nog veel meer andere woningen!

Woningaanbod bekijken!

Open Huizen Dag Tips!

De Open Huizen Dag is de perfecte dag om in een korte tijd meer woningen te bezichtigen. Ook als je geen concrete verhuisplannen hebt, maar gewoon eens zou willen zien wat de mogelijkheden zijn. Je bent van harte welkom! Met een klein beetje voorbereiding wordt het ook nog eens een hele nuttige dag die je veel inzicht geeft. Enkele tips:

  1. Bereid je route voor. Welke woningen wil je gaan bezichtigen? Neem uitgebreid de tijd voor de woningen waar je hooggespannen verwachtingen van hebt.

  2. Neem pen, papier én camera mee. Maak van iedere woning dat je bezoekt foto's en aantekeningen. Zo kun je het thuis nog eens in alle rust bekijken.

  3. Luister naar je eerste indruk. Het huis leek zo mooi maar nu je er bent vind je het helemaal niets. Blijf er niet hangen en ga gewoon weg. Je hoeft je niet schuldig te voelen. Zo houd je meer tijd over om een huis te bezichtigen dat wel helemaal naar je zin is!

  4. Bekijk de buurt goed. Heb je een woning gevonden die naar je zin is, rijd er dan eens langs; overdag en in de avond. Voel je je op alle tijdstippen prettig in de wijk?

  5. Zijn er voldoende faciliteiten in de buurt? Wat heb je nodig en wat heb je misschien in de toekomst nodig? Een woning koop je voor een langere tijd, laat het dan ook goed aansluiten bij je wensen en toekomstplannen.

    Veel succes en ik hoop je aanstaande zaterdag tegen te komen in één van de woningen. Mocht je droomhuis er niet bij zitten, maak dan eens een afspraak. Wie weet kan ik je helpen bij de zoektocht als aankoopmakelaar!


Tot ziens!
Nico