Waaldijk

ZUILICHEM

€495.000 k.k.

Omschrijving

“FAMILIEHUIS”

Zoekt u een ruime gezinswoning op een aantrekkelijke stek met een grote, werkelijk schitterende tuin? Dan vragen wij even uw aandacht. Even buiten het dorp, aan de beschutte binnenzijde van de Waaldijk, staat dit vrijstaande landhuis.

Het huis is in 1996 solide gebouwd en is sindsdien tot in de puntjes onderhouden. Zo biedt het onder meer een gezellige woonkamer, een praktische keuken, faciliteiten zoals slapen en baden op de begane grond, in totaal 5 slaapkamers en een grote dubbele garage met hobbyruimte op zolder.

Ook de grote diepe tuin (ca. 100 m1) lokt voor nadere kennismaking. De huidige bewoners zijn echte tuin- en dierenliefhebbers. Met veel liefde en geduld is er een ontzettend mooie tuin aangelegd, (een biotoop feitelijk) compleet met moestuin, hobbykasje, oude fruitbomen (druiven, peren-, -appels, pruimen, bessen enz.), kippenren en een dierenverblijf.

Kijk eerst eens naar de fotoreportage en de woningvideo, die geven u een prima eerste indruk van het huis en de tuin. Tot ziens!

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 1996
Soort woning: Landhuis
Woonoppervlakte: 140 m²
Perceeloppervlakte: 2580 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 3
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 5
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming: c.v.-ketel
Warm water:
Combiketel: ja
Eigendom: eigendom
Hoofdtuin: tuin rondom
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom: nee
Kwaliteit tuin: fraai aangelegd
Schuur/berging: vrijstaand hout
Voorzieningen:
Garage: AANGEBOUWD STEEN
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800