Vleugeldijk

ZUILICHEM

€625.000 k.k.

Omschrijving

RUIMTE EN NATUUR!
Op een werkelijk prachtige plek in het buitengebied, tussen de dorpen Poederoijen en Aalst staat dit robuuste vrijstaande herenhuis met prachtige tuin te koop. Met een groot vrijstaand bijgebouw (geschikt als schuur, mantelzorg-woning of B&B) gelegen op een ruim bemeten perceel grond. Het perceel is met een auto toegankelijk via de achtergelegen doodlopende Prinkweg.

Vanaf de Vleugeldijk kijkt men in de zomer over de uiterwaarden en in de winter over het water van de afgedamde maas. Aan achterzijde van de tuin ligt een werkelijk prachtig vogelrijk natuurgebied.

Het huis is in 2000 degelijk gebouwd en is sindsdien goed onderhouden. De woning is zeer goed geïsoleerd en voorziet ruimschoots in uw energievoorziening middels zonnepaneelinstallaties.
De ambiance van het huis, dat aan 2 kanten omzoomd is door een extreem grote veranda, is heerlijk. Er kan het hele jaar genoten worden van het buiten leven. Van "Wollige Winter Barbecues" tot het zomerse "Leven als God in Frankrijk"; Dit huis biedt het allemaal.

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 2000
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 210 m²
Perceeloppervlakte: 1600 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 3
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Energieklasse: A
Energie einddatum: 2025-07-30
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin:
Schuur/berging:
Voorzieningen:
Garage: VRIJSTAAND STEEN
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800