Verdrietweg 7

ZUILICHEM

€489.000 k.k.

Omschrijving

"Landelijk wonen"

Deze vrijstaande woning staat op een prachtige landelijk gelegen plek op een perceel grond van maar liefst 9200 m². Het is gesitueerd in het buitengebied, op het 3-dorpen punt van Zuilichem, Brakel en Poederoijen. Met grote schuur en paardenstallen, een optimale setting voor het hebben en houden van paarden of kleinvee.

Het huis is middelgroot en is geschikt voor zowel senioren als voor een gezin met kinderen aangezien alle voorzieningen, óók een slaap- en badkamer, op de begane grond aanwezig zijn. Indeling begane grond: hal, keuken, woonkamer, bijkeuken, slaap-kamer en een badkamer met douche, wc en wastafelmeubel. Eerste verd.: overloop met vaste kast en 3 slaapkamers. Tweede verd.: vliering.

Achter het huis staat een vrijstaande stenen schuur (99 m2) met hooizolder. Tevens staan er twee paardenstallen op het terrein met in totaal 3 paardenboxen.

De ambiance van het huis en het gevoel van vrijheid kunnen wij u niet uitleggen, dat moet u zelf ervaren. Kijkt u zelf maar naar de fotoreportage, die vertelt feitelijk "het verhaal".

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 1959
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 114 m²
Perceeloppervlakte: 9200 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 2
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 4
Energieklasse: F
Energie einddatum: 2030-04-01
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin: normaal
Schuur/berging: vrijstaand steen
Voorzieningen:
Garage: GEEN GARAGE
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800