Kerkwegje 10

ZUILICHEM

€490.000 k.k.

Omschrijving

"Huisje - boompje - beestje"

Deze klassieke jaren '60 woning staat op een heel mooi rustig plekje, aan de rand van het dorp, in een lommerrijk groen decor. Achter het huis ligt een tuin en een weilandje, met mogelijkheden voor het houden van kleinvee. Hier kunt u lekker tot rust komen en even afstand nemen van alle dagelijkse hectiek.

Het ruime huis is in 1960 gebouwd en later, in 1996, aan de achterkant op de begane grond uitgebreid. De woning vormt, met vier slaapkamers. een echte gezinswoning maar ook senioren kunnen hier met plezier wonen aangezien er een slaapkamer en een badkamer beneden is. Met onder meer een grote sfeervolle woonkamer (41 m² ) en een flinke keuken (13 m²). Boven zijn er drie slaapkamers en een compacte badkamer alsmede een vliering op de 2e verdieping. Het huis is lange tijd keurig onderhouden, alhoewel de afwerking en voorzieningen wat gedateerd zijn.

Achter het woonhuis ligt een siertuin met blokhut en een verrassend ruim bemeten stuk weiland, compleet met schuilhut en een flinke schuur (70 m2). De achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuiden. Op de oprit is parkeerruimte voor meerdere auto's.

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 1960
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 145 m²
Perceeloppervlakte: 1950 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 3
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin: tuin rondom
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom: nee
Kwaliteit tuin: normaal
Schuur/berging: vrijstaand hout
Voorzieningen:
Garage: GEEN GARAGE
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800