Witboomstraat 46

VEEN

€425.000 k.k.

Omschrijving

"Prachtkans"

Dit vrijstaande woonhuis is gelegen op een mooi stekje in het centrum van Veen, zeg maar gerust een A-locatie. Diverse voorzieningen, zoals winkels en basisschool liggen op loopafstand. Prima bereikbaar en met de voordelen van privacy, ruimte en flexibiliteit.

Het middelgrote woonhuis is in 1959 gebouwd en heeft een typische jaren '50-uitstraling. Het is nadien aan de achterkant op de begane grond uitgebreid. Het vormt een echt familiehuis met onder meer een sfeervolle woonkamer (30 m² ) een flinke keuken (15 m²) en een forse kelder. De inpandig te bereiken bijkeuken en garage (voorzien van een zolderberging) is buitenom, zowel van voren- als van achteren toegankelijk. Boven zijn er twee slaapkamers (3 mogelijk) en een badkamer met ligbad, douche en wc alsmede een vliering op de 2e verdieping. Het huis is lange tijd keurig onderhouden, alhoewel "de tijd" qua afwerking en voorzieningen heeft stilgestaan.

Ook de tuin lokt voor nadere kennismaking. Het perceel loopt naar achteren breder uit zodat er een relatief grote achtertuin is, onderhoudsvriendelijk aangelegd met veel sierbestrating. Twee houten blokhutten, een vogelvoliére en een kleine kippenren completeren het geheel. Op de oprit is parkeerruimte voor meerdere auto's.

Kortom, een aantrekkelijk onderkomen met veel mogelijkheden.

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 1959
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 109 m²
Perceeloppervlakte: 632 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 4
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Energieklasse: C
Energie einddatum: 2030-12-11
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin: achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin: 345
Achterom: nee
Kwaliteit tuin: verzorgd
Schuur/berging: vrijstaand hout
Voorzieningen:
Garage: INPANDIG
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800