Witboomstraat

VEEN

€695.000 k.k.

Omschrijving

Dit aanbod omvat een drietal objecten gelegen aan een van de markantste straten van het dorp. De gebouwen bestaan uit een vrijstaande semi-bungalow met garage (de kenmerken van dit pand zijn op de internetsite weergegeven), een vrijstaande woning en twee bedrijfsloodsen met aangrenzende tuinbouwkassen. Dit alles is gelegen op een royaal perceel grond met een totale oppervlakte van 4.243 m2.

De vrijstaande (bedrijfs)woning is direct gelegen aan Witboomstraat 36. Het huis is eenvoudig afgewerkt en beschikt o.a. over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De inhoud van het pand bedraagt ca. 296 m3. Indeling begane grond: entree (achterom), keuken, douche-/toiletruimte, slaapkamer en woonkamer.
Indeling verdieping: overloop en een slaapkamer.

De vrijstaande semi-bungalow met inpandig te bereiken garage (Witboomstraat 36a) is netjes afgewerkt en laat een verzorgde indruk achter. De inhoud van het woonhuis bedraagt ca. 350 m3. De inhoud van de garage bedraagt ca. 82 m3. Indeling begane grond: hal, slaapkamer, woonkamer, woonkeuken, achterportaal, toiletruimte, doucheruimte en garage.
Indeling verdieping: overloop met inbouwkast en twee ruime slaapkamers.

Het bedrijfsgedeelte (Witboomstraat 36b) bestaat uit een tweetal loodsen met tuinbouwkassen. Het netto-vloeroppervlak van loods I bedraagt ca. 395 m2. Indeling: kantoor, kantine, toiletruimte en opslagruimte. Het netto-vloeroppervlak van loods II bedraagt ca. 494 m2. Indeling: (voormalig) ketelhuis en opslagruimte. De totale oppervlakte van de tuinbouwkassen bedraagt ca. 1208 m2.

Vraag de uitgebreide documentatie van deze panden op bij Hofstede Makelaardij 0416 693800

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 1964
Soort woning: Bungalow
Woonoppervlakte: 207 m²
Perceeloppervlakte: 4243 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 2
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin: tuin rondom
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom: nee
Kwaliteit tuin:
Schuur/berging:
Voorzieningen:
Garage: AANGEBOUWD STEEN
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: redelijk tot goed
Onderhoud buiten: redelijk tot goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800