Maasdijk

VEEN

€379.000 k.k.

Omschrijving

Wat een uitzicht!
Op zoek naar een charmante vrijstaande woning met bijgebouw? Dan bent u hier aan het juiste adres. Het is gelegen aan de binnenzijde van het dijkvlak, op loopafstand van de Afgedamde Maas (prima zwem-, vis- en vaarwater), tegenover de veerpont naar Aalst (Gld).

Vanaf de Maasdijk gezien heeft u er geen idee van wat dit huis u te bieden heeft. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een serre (gesitueerd op het zuiden) waar u zich in de tuin waant. Het pand is met ca. 418 m3 middelgroot en biedt met 2 slaapkamers (3 mogelijk) voldoende ruimte aan een gezinnetje.

Links van het huis staat een bijgebouw, bestaande uit twee verdiepingen, waarin de huidige bewoners een Bed&Breakfast runnen.

Achter de woning ligt een prachtige grote- en brede tuin. Rust en een mediterrane sfeer zijn woorden die deze tuin het beste typeren. Speels aangelegd met prachtige plantenborders, zonneterras, een moestuintje en een berging. Alles is keurig onderhouden. Overtuig u zelf en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 1900
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 134 m²
Perceeloppervlakte: 688 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 2
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Energieklasse: D
Energie einddatum: 2029-05-10
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin: verzorgd
Schuur/berging: vrijstaand steen
Voorzieningen:
Garage: GEEN GARAGE
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800