Kerkstraat

NIEUWAAL

€279.000 k.k.

Omschrijving

Deze grote bouwkavel vormt een prachtige bouwlocatie, gelegen aan een landelijke weg in het dorp. Op loopafstand van de Waalbandijk met zicht op de rivier en uiterwaarden.
Er is een goedgekeurd bouwplan aanwezig voor het bouwen van een vrijstaande woning.
De bouwlocatie is echt uniek te noemen qua oppervlakte en situering. Het perceel ligt in de kom van het dorp op een mooie landelijke locatie. Wie droomt er niet van wat kleinvee bij huis of van een vers eitje van eigen kippen.

De kavel mag worden bebouwd met één vrijstaande woning. Het geplande woonhuis heeft een inhoud van ca. 992 m3, incl. de garage. In de vraagprijs zijn alle kosten van het goedgekeurde bouwplan inbegrepen, d.w.z. ook de architect- en constructeurskosten, legeskosten. Het bouwplan heeft een eenvoudige indeling en bouwwijze, is geld besparend, duurzaam ontworpen en gedetailleerd. Aan buitenzijde is alles van onderhoudsvrij materiaal (kunststof kozijnen, ramen en deuren), buitenschilderwerk is er niet. De vertrekindeling kan naar eigen wens aangepast worden.

Wilt u een zelf bedacht plan, dan is dit mogelijk in overleg met de gemeente, de hiermee samenhangende kosten zijn dan voor eigen rekening. In de keuze van een aannemer bent u geheel vrij.
Met een oppervlakte van ca. 1.800 m2 heeft deze kavel een flinke maat.

Bijzonderheden:
- er zijn nog geen zelfstandige aansluitingen op nutsleidingen of anderszins. Dit is echter wel mogelijk. De kosten van deze aansluitingen zijn voor rekening van koper;
- centraal gelegen op korte reisafstand van de A2 Eindhoven - Amsterdam (ca. 10 autominuten);
- in de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom worden gesteld, te voldoen door koper binnen 8 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst;
- aangezien de verkoper in deze optreedt als particulier betaalt de koper wel 6% overdrachtsbelasting en géén 21% btw;
- deze informatie vindt u ook terug op www.hofstedemakelaardij.nl;

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar:
Soort woning:
Woonoppervlakte:
Perceeloppervlakte:
Inhoud:
Verdiepingen:
Aantal kamers:
Aantal slaapkamers:
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin:
Schuur/berging:
Voorzieningen:
Garage:
Permanente bewoning:
Onderhoud binnen:
Onderhoud buiten:
Soort dak:


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800