Kerkstraat

NIEUWAAL

€560.000 k.k.

Omschrijving

Dubbele kansen! Dat geldt voor deze opknapper mét naastgelegen bouwperceel. De karakteristieke vrijstaande woning met bijgebouwen ligt op een bijzonder mooie stek aan de rand van het dorp. Achter het woonhuis geniet u van de mooie landelijke setting. Met 9675 m2 een ideaal perceel voor het houden van paarden en kleinvee.
Het woonhuis is qua voorzieningen en afwerking niet helemaal up-to-date. Dit betekent dat het huis een grondige renovatie verdient. Gelukkig zijn er mooie authentieke details bewaard gebleven die aan het huis een rustieke klassieke sfeer geven.

De op het perceel staande bijgebouwen zijn economisch- en technisch grotendeels afgeschreven en dienen gesloopt te worden indien u met behulp van de zogeheten VAB-regeling (Vrijgekomen agrarische bedrijfsbebouwing) een extra woning wilt bouwen (aan de rechterzijde van het perceel). Het perceel kan, indien gewenst, gesplitst worden in 2 kavels: a). een bouwperceel voor een nieuw te bouwen woning (inhoud max. 750 m3) uit te voeren zogeheten “schuurarchitectuur”, waarbij een boerenerfprincipe het uitgangspunt is en b.)een perceel met een bestaande woning. Waar vindt je nog zo’n kans?

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 1933
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 138 m²
Perceeloppervlakte: 9675 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 2
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming: c.v.-ketel
Warm water:
Combiketel: nee
Eigendom: eigendom
Hoofdtuin: tuin rondom
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom: ja
Kwaliteit tuin:
Schuur/berging: aangebouwd steen
Voorzieningen:
Garage:
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: redelijk
Onderhoud buiten: redelijk
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800