Kerkstraat

NIEUWAAL

€385.000 v.o.n.

Omschrijving

Handen uit de mouwen! Leuk wonen in Nieuwaal op een riant perceel? Deze karakteristieke vrijstaande woning met bijgebouw ligt op een bijzonder mooie stek aan de rand van het dorp. Achter de bebouwing geniet u van de mooie landelijke setting. Met ca. 5452 m2 een ideaal perceel voor het houden van paarden en kleinvee.
Het woonhuis is qua voorzieningen en afwerking niet helemaal up-to-date. Dit betekent dat het huis een grondige renovatie verdient. Gelukkig zijn er mooie authentieke details bewaard gebleven die aan het huis een rustieke klassieke sfeer geven.

De tuinliefhebber beschikt hier over een grote diepe achtertuin, compleet met een grote diversiteit aan (fruit)bomen (peren, noten- en appelbomen) en struiken. Verder is er volop ruimte voor een aanleggen van een paardenrijbak. U kunt uw auto’s prima parkeren op het ruimte eigen erf.

De ambiance van het huis en het gevoel van vrijheid kunnen wij u niet uitleggen, dat moet u zelf ervaren. Bestudeer de foto’s en de plattegrondtekeningen maar eens goed en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 1933
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 138 m²
Perceeloppervlakte: 5402 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 2
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming: c.v.-ketel
Warm water:
Combiketel: nee
Eigendom: eigendom
Hoofdtuin: tuin rondom
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom: ja
Kwaliteit tuin:
Schuur/berging: aangebouwd steen
Voorzieningen:
Garage: GEEN GARAGE
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: redelijk
Onderhoud buiten: redelijk
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800