Ruiterhof 46

GENDEREN

€180.000 k.k.

Omschrijving

Deze bouwkavel vormt een prachtige bouwlocatie, gelegen in de aantrekkelijke jonge nieuwbouwwijk “Ruiterhof”. Op loopafstand van de basisschool en op fietsafstand van de buurtsuper, de bakker en andere voorzieningen.

De kavel mag worden bebouwd met één vrijstaande woning. De goothoogte bedraagt max. 6.00 m1 en de bouwhoogte max. 11.00 m1. De goothoogte van de bijgebouwen bedraagt max. 4.00 m1 en bouwhoogte max. 6.00 m1.

Verkoper is een particulier zodat er sprake is van vrije vestiging! U bent vrij om zelf naar eigen wens en keuze een woning te (laten) ontwerpen. Er bestaat dus geen verplichting om het reeds goedgekeurde bouwplan uit te voeren! Ook in de keuze van een aannemer bent u geheel vrij.
Met een oppervlakte van ca. 490 m2 heeft deze kavel een flinke maat.

Aangezien een (groot) gedeelte van het perceel verkocht wordt, dient het kadaster het perceel in te meten (de kosten hiervan vallen onder kosten koper). Dit dient plaats te vinden voor dat de eigendomsoverdracht plaats vindt. Op– of overmaat wordt verrekend  tegen een m2-prijs van € 350,-- p/m2.;

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar:
Soort woning: Bouwgrond
Woonoppervlakte:
Perceeloppervlakte:
Inhoud:
Verdiepingen:
Aantal kamers:
Aantal slaapkamers:
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin:
Schuur/berging:
Voorzieningen:
Garage:
Permanente bewoning:
Onderhoud binnen:
Onderhoud buiten:
Soort dak:


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800