Raadhuisstraat

EETHEN

€212.500 k.k.

Omschrijving

“Vorstelijk wonen” aan de poort van Eethen. Op deze eerste klas woonlocatie worden in totaal 4 riante bouwkavels te koop aangeboden voor het bouwen van een vrijstaande woning of een twee-onder-een kapwoning. Alle kavels zijn royaal bemeten, vanaf 994 m2 en zijn qua bezonning optimaal gesitueerd.
U bent vrij om binnen de kaders van het bestemmingsplan een huis te (laten) ontwerpen en in eigen beheer te bouwen. Een nieuw huis is niet alleen energiezuinig, maar ook duurzaam, je hebt immers de eerste 10 jaar geen of weinig onderhoud.
De bouwkavels liggen op loopafstand van kindercentrum De Bogert met onder meer een peuterspeelzaal, kind opvang en openbare basisschool. Ideaal voor een gezin met jonge kinderen.
In Eethen wonen bijna 800 mensen. Er is in Eethen is een dorpshuis voor culturele- en ontspanningsactiviteiten. Sporters kunnen terecht bij de plaatselijke voetbal-, gym- en volleybalvereniging of bij de badmintonclub. Via de veerpont bij Drongelen bent u binnen 15 autominuten in het winkelcentrum van Waalwijk, met de fiets binnen een half uurtje. Het dorp ligt aan de Provinciale weg van Hank naar Wijk en Aalburg.

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar:
Soort woning:
Woonoppervlakte:
Perceeloppervlakte:
Inhoud:
Verdiepingen:
Aantal kamers:
Aantal slaapkamers:
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin:
Schuur/berging:
Voorzieningen:
Garage:
Permanente bewoning:
Onderhoud binnen:
Onderhoud buiten:
Soort dak:


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800