Molensteeg

BRAKEL

€398.000 k.k.

Omschrijving

Landelijk wonen

Zoekt u een vrijstaande woonboerderij met een flinke schuur en een weiland om kleinvee te houden? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Het huis ligt aan de rand van het dorp en tevens op korte afstand van het centrum van het dorp waar verschillende (winkel)voorzieningen zijn. Dichtbij de Waaldijk met toegang tot de uiterwaard, waar u heerlijk kunt wandelen langs de rivier.

Het karakteristieke huis is gesitueerd in een lommerrijke buurt. Achter al het groen schuilt een verrassend leuke woning die grotendeels is gerenoveerd en garant staat voor heerlijk woon-plezier. Met thans 2 slaapkamers (meerdere kamers mogelijk) is deze woning prima geschikt voor een middelgroot gezin.

Voor- en naast het huis ligt een flinke tuin die privacy biedt. Achter de woning staat een grote schuur met ruime hooizolder en inpandige garage. Een dierenliefhebber kan hier zijn hart ophalen, aangezien de schuur naar behoeven ingericht kan worden als dierenverblijf (eventueel met paardenbox). Met aangrenzend een weiland.

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 1948
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 114 m²
Perceeloppervlakte: 1320 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 2
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin: normaal
Schuur/berging: vrijstaand steen
Voorzieningen:
Garage: GEEN GARAGE
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800