Hovendsedijk

BRAKEL

€317.500 k.k.

Omschrijving

Centraal maar uniek

Zoekt u een vrijstaand huis met een grote schuur en een flinke achtertuin? Dan bent u hier op het juiste adres. Slechts een enkeling krijgt de kans om betaalbaar en vrijstaand te wonen.

Het unieke van dit aanbod is de aantrekkelijke ligging in het centrum van het dorp in combinatie met de relatief grote schuur en achtertuin. De supermarkt, de slager, de basisschool en verschillende winkels zijn op korte afstand gelegen.

De woning heeft een bescheiden omvang, echter met drie slaapkamers is het prima geschikt voor een gezinnetje. De tijd heeft hier al even stilgestaan, d.w.z. dat de afwerking en voorzieningen niet up-to-date zijn, echter alles functioneert momenteel naar behoren. Het is maar waar je tevreden mee bent. Door de handen uit de mouwen te steken kunt u deze woning naar eigen wens renoveren of vernieuwen.

Achter het huis staat een grote schuur (afm. 8.80 x 5.80 m.) en is prima geschikt om lekker te klussen of om spullen in op te slaan. De brede oprit biedt plaats aan meerdere personenauto's.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak.

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 1960
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 87 m²
Perceeloppervlakte: 590 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 2
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin: normaal
Schuur/berging:
Voorzieningen:
Garage: AANGEBOUWD STEEN
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800