Flegelstraat

BRAKEL

€410.000 k.k.

Omschrijving

Riant wonen

Zoekt u een fijne ruime vrijstaande woning, op een leuke stek, dan vragen wij even uw aandacht. Op een rustig plekje, weg van de drukte vindt u deze zogeheten Finnhouse. Bijzonder is dat deze woning compleet van hout is.

Binnen is het heerlijk wonen met een ruime zit- en eetkamer annex keuken. Vanuit de eetkamer en keuken geniet u van het uitzicht op de ruime en privacyvolle achtertuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een luxe badkamer aanwezig. Op de tweede verdieping is een vliering.

In het bijgebouw treft niet alleen een ruime garage met zolder aan maar tevens een sauna met douche. Op de eerste verdieping is een flinke werkkamer.

Achter het huis ligt een grote diepe zonnige tuin. Met aansluitend aan het woonhuis een groot harthouten zonneterras (10.00 x 4.50 m). Deze onderhoudsarme tuin is aangelegd met mooie borders en is omgeven door een schutting.

Kortom een aantrekkelijke behuizing geschikt voor een breed publiek. Zoom eens in op deze verkoopinformatie. De foto's geven u al een goede indruk, nog beter is het wanneer u zelf komt kijken.

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 1983
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 136 m²
Perceeloppervlakte: 649 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 2
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming:
Warm water:
Combiketel:
Eigendom:
Hoofdtuin:
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom:
Kwaliteit tuin: verzorgd
Schuur/berging:
Voorzieningen:
Garage: VRIJSTAAND HOUT
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800