Hambloksehof

AALST

€349.000 k.k.

Omschrijving

“MODERN EN KARAKTERISTIEK”
Wonen op een ‘boerenerf’, aan de rand van het dorp in een moderne rietgedekte eindwoning, onderdeel van een T-boerderij. Met praktische garage v.v. zolderberging, opgenomen in een groter vrijstaand gebouw.
In 2009 is een kleinschalig nieuwbouwplan gerealiseerd (11 woningen) bestaande uit o.m. een T-boerderij, een hooiberg en een boerenschuur verwijzend naar de boerderij die vroeger op deze locatie gestaan heeft. Het woonhuis is keurig bewoond, uitstekend onderhouden en alles is hier spik en span; u kunt het direct betrekken. Met een fantastische ruime living (40 m2) en uitzicht op een grote tuin en met een praktische moderne tweedelige keukenunit. Op de 1e verdieping treft u 3 slaapkamers aan en een compleet ingerichte badkamer. Op de 2e verdieping een vierde slaapkamer.
De garage is groot genoeg voor het parkeren van een auto. De zonnige achtertuin ligt op het zuidoosten en is aangelegd met gazon, terras en mooie hagen. Zoom eens in op deze verkoopinformatie. De foto’s geven u al een goede indruk, nog beter is het wanneer u zelf een kijkje komt nemen.

Lees de volledige omschrijving   

Details

Bouwjaar: 2009
Soort woning: Eengezinswoning
Woonoppervlakte: 139 m²
Perceeloppervlakte: 414 m²
Inhoud:
Verdiepingen: 3
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Energieklasse:
Energie einddatum:
Verwarming: c.v.-ketel
Warm water:
Combiketel: nee
Eigendom: eigendom
Hoofdtuin: tuin rondom
Oppervlakte hoofdtuin:
Achterom: ja
Kwaliteit tuin:
Schuur/berging:
Voorzieningen:
Garage: VRIJSTAAND STEEN
Permanente bewoning: ja
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Soort dak: zadeldak


Locatie

Nico van Vliet

0416-693800